Una dona francesa de 59 anys ha mort a Santa Margarida arrossegada per una onada

2013-03-01 21:30

Una dona de 59 anys ha mort aquest vespre després de ser arrossegada per una onada a Roses. La dona, Sylvie S. de nacionalitat francesa s’havia acostat a la Bocana de Santa Margarida de Roses amb el seu marit i el seu nét, de 12 anys. 

La Policia Local de Roses ha rebut l’avís a les 19.02 hores que havien caigut dues persones a l’espigó de Santa Margarida de Roses. Una d’elles, l’home ha pogut sortir pels seus propis mitjans però l’altra, la dona, ha estat rescatada pels Mossos d’Esquadra. 

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra de Girona ha arribat minuts més tard del primer avís i els agents s’han llençat a l’aigua per rescatar l’altra persona. Els Mossos han pogut rescatar la dona, inconscient, i li han iniciat les maniobres de reanimació fins que ha arribat la primera ambulància del SEM i ha continuat intentant reanimar, sense èxit, la dona. Al lloc s’han desplaçat 4 dotacions dels Mossos d’Esquadra, una de la Policia Local, 3 ambulàncies del SEM i una dels Bombers de la Generalitat. El SEM ha atès els agents dels Mossos d’Esquadra per ferides lleus, contusions i rascades i per hipotèrmia. 

Protecció Civil manté l’alerta del pla INUNCAT per estat de la mar a tot el litoral des del passat dimecres. Recordem que les onades poden superar els 4 metres i que la població ha d’evitar acostar-se a esculleres i espigons, perquè és molt perillós. Abans d'aquest succés l'accés a l'espigó no estava prohibit però ara sí ho està.