Una delegació figuerenca viatja fins a Craiova

2011-10-28 16:30

La primera tinent d’alcalde, Marta Felip, i el regidor d’Acció Cívica, Drets Civils i Participació, Sergi Garcia, han viatjat fins a la ciutat romanesa de Craiova convidats per l’alcalde de la població, Antonie Salomon.

Durant l’estada la delegació figuerenca ha participat a la recepció oficial al consistori amb motiu de la festes locals de Sant Dimitri, patró de Craiova. El seu alcalde, Antonie Salomon, s’ha mostrat interessat per la comunitat romanesa a Figueres i per l’Associació Neda Marinescu-Pelai Martínez.

Felip explica que el viatge ha servit per estrènyer els llaços amb Craiova, però també per obrir noves vies de col·laboració. “A més de nous intercanvis en matèria cultural, les trobades també han servit per avançar en futurs vincles entre les Universitats de Girona i Craiova”.

Aquest i altres temes s’han tractat durant les trobades que ha mantingut la delegació figuerenca amb el vicepresident del Consell Regional o, entre d’altres, amb la directora general d’Afers Exteriors. Avui, últim dia de l’estada, Felip i Garcia es reuniran amb el prefecte de Craiova.