Una acció conjunta de Guàrdia Urbana i Mossos a Roses aixeca 8 actes per tinença de drogues

2013-11-26 18:00

La nit del passat divendres 23 de novembre, va tenir lloc a Roses un dispositiu policial per diversos carrers del centre del municipi, desenvolupat conjuntament per cossos de seguretat de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra. L’actuació va finalitzar amb l'aixecament de 8 actes administratives per tinença de drogues, així com la detecció de dues persones en situació de requeriment de localització judicial.

El dispositiu va comptar amb la participació coordinada d'agents de la Policia Local de Roses, de la unitat canina de Mossos d'Esquadra, de l'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i de l'Àrea Bàsica Policial de Roses.

Els efectius van iniciar l'operació al voltant de les 8 del vespre, recorrent diversos carrers i locals del nucli del municipi. L'actuació donà com a resultat la identificació de 18 persones i l'aixecament de 8 actes administratives per tinença d'estupefaents i incompliment de la llei 1/1992 sobre Protecció de la Seguretat Ciutadana. També es van poder identificar 2 persones sobre les quals requeia una ordre de localització judicial.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, Àngel Tarrero, valora molt positivament l’actuació policial i destaca: “aquests dispositius conjunts ens permeten actuar de forma molt resolutiva des del moment en què es detecten conductes delictives, evitar que aquests focus adquireixin una major dimensió i actuar abans que el problema es faci més gros. Un cop més, queda demostrada l'efectivitat de la coordinació policial entre els diferents cossos de seguretat”.