Un veí de Masarac perd la vida en un accident de moto al terme de Cabanes

2018-03-07 09:00

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la GIV-6024 al punt quilomètric 3, al terme municipal de Cabanes. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.46 h.

Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta va patir una sortida de via i el seu conductor va morir. Es tracta de J.M.C., de 61 anys i veí de Masarac.

Arran de la incidència, es van activar 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van efectuar tasques d’extinció de la motocicleta, i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.