Un torneig de Futbol Benjamí organitzat per l'Associació Albert Sidrach reunirà més de 30 equips a Navata

2019-12-02 18:39

L'Associació Albert Sidrach juntament amb el C.F. Navata organitzen un torneig de futbol benèfic amb l'objectiu de la recaptació de fons per a la investigació del Sarcoma d'Ewing. A aquest esdeveniment futbolístic no li faltarà detall, ja que estarà regit per les normes FIFA, la Federació Espanyola i la Federació Catalana de Futbol. 

Els primers partits començaran a les 9 h i hi haurà una pausa d'una hora per dinar, tant pels participants com pels espectadors. I finalment a la tarda, començaran les fases finals i/o de consolació, donant pas a la clausura de l'esdeveniment a les 18.15 h. 

El torneig disposarà d'un total de 4 terrenys de joc que englobaran 80 partits diferents. Més de 32 equips hi participaran, la qual cosa representa un total de més de 350 jugadors. Pel que fa als espectadors, s'espera que assisteixin més de 1000 espectadors. 

Cada participant rebrà una bossa de regals, una samarreta exclusiva del torneig i accés lliure a totes les activitats i instal·lacions. Respecte als premis, s'obsequiarà amb un trofeu i un regal grupal als tres primers classificats de la fase inicial i al primer de la fase de consolació. La resta d'equips participants rebran un petit obsequi i medalles per a tots els jugadors. 

Pel que fa a les instal·lacions del C.F. Navata, disposen d'un pavelló que servirà de menjador i on també es farà l'entrega dels premis. El camp de bàsquet, pistes poliesportives, camp de voleibol, camp de petanca, zona de descans i parc infantil formaran part dels espais lúdics alternatius de l'esdeveniment, i es disposarà d'àrees de pinta-cares i castells inflables per a la mainada.

SOBRE L’ASSOCIACIÓ ALBERT SIDRACH 

Ha estat creada per part de familiars i amics de l’Albert Sidrach, jove que ens va deixar mentre lluitava contra el Sarcoma d'Ewing. Quan es van trobar en aquesta situació, van descobrir que actualment no existeixen tractaments prou eficaços en tots els casos de Sarcoma d'Ewing, ja que es considera una malaltia minoritària i, com a tal, no gaudeix de la mateixa prioritat que les malalties amb una prevalença més elevada. 

En trobar-se en aquesta situació, van decidir fer unir-se i formar aquesta associació amb la finalitat de recaptar la quantitat més gran possible de fons per a la investigació del Sarcoma d’Ewing.