Un problema informàtic impedeix vendre les entrades de la temporada teatral a Figueres

2016-01-15 12:30

Ahir dijous a les 7 de la tarda va començar la venda d'entrades de la nova temporada teatral a Figueres però per un problema informàtic va quedar aturada quan se n'havine despatxat una vintena a la taquilla i no es va poder atendre cap petició online.

L’Ajuntament de Figueres, a través d'un comunicat, ha mostrat "les més sinceres disculpes i lamenta profundament els incidents que van tenir lloc ahir, dijous 14 de gener, durant la venda d’entrades de la temporada escènica de Figueres". En aquest comunicat explica que els problemes tècnics sorgits no van ser responsabilitat de l’Ajuntament, sinó de l’empresa subministradora del servei, Serveis d’Internet Javajan SL, la qual ha estat obtinguda per contractació pública.

Des del consistori es comenta que "s’està treballant per poder resoldre els problemes i poder reprendre la venda d’entrades com més aviat millor. Us preguem paciència i ens comprometem a mantenir-vos informats de totes les novetats que es produeixin".

Ahir, a les taquilles del teatre, hi havia una cua d'un centenar de persones a l'hora de l'obertura de les taquilles. Algunes d'elles guardaven el seu torn des de força estona abans. Els responsables del teatre van prendre nota de les dades de totes les persones que esperaven a la cua per poder donar-lis prioritat quan es reprengui la venda en el mateix ordre com estaven a la cua.