Un motorista de 32 anys mor a Sant Pere Pescador després de xocar amb un camió

2022-08-18 17:15

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a la GIV-6216, a l’altura del punt quilomètric 2,3, a Sant Pere Pescador. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.45 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre un camió i una motocicleta. A conseqüència de l’accident, el conductor de la moto ha mort. Es tracta d’un home, J.P.B, de 32 anys. 

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La via s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.