Un menor perd la vida en un xoc frontal a Navata

2023-06-19 20:00

El Servei Català de Trànsit informa que ahir diumenge al migdia es va registrar un sinistre viari mortal a l’N-260 a l’altura del punt quilomètric 41,1 a Navata. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 14.27 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver un xoc frontal entre dos turismes. A causa de l’accident, quatre persones van resultar ferides i traslladades a l’Hospital Josep Trueta: un menor en estat crític i tres adults; un en estat greu, un menys greu i un lleu. El menor ha mort a l’hospital.

A través de les xarxes socals, el Centre Excursionista Empordanès ha publicat un missatge de condol, "estem consternats per la pèrdua d’un jove company excursionista amb moltes rutes pendents de fer. Seguiràs sempre caminant amb pas ferm i alegre pels cingles i tarteres dels nostres records! T’estimem!".

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, es va tallar la via en ambdós sentits.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.