Un jove perd la vida fent submarinisme a Cadaqués

2011-10-11 08:30

A les 23.12 hores de la passada nit, es va rebre l’avís de la desaparició d’un submarinista a les costes de Cadaqués, a la zona de la platja de Caials. Es tracta d’un jove que estava practicant submarinisme a la zona amb un altre company i que, per causes que es desconeixen, no hauria tornat a sortir de l’aigua.

Durant tota la nit, l’operatiu de rescat ha estat treballant en la recerca d’aquest submarinista i, al voltant de les 06.15 hores d’aquest matí, les unitats subaquàtiques ja l’han pogut localitzar sense vida en un forat, a 18 metres de profunditat. Posteriorment, un cop s’ha autoritzat la retirada del cos, l’han evacuat de l’aigua amb una embarcació fins a la platja.

Al lloc, han estat treballant efectius de la unitat subaquàtica del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. A més, en l’operatiu de rescat també han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra (amb la seva unitat subaquàtica), de Salvament Marítim i també de la Guàrdia Civil.