Un home de 55 anys ha mort en l'incendi d'una casa a Empúriabrava

2014-01-25 23:30

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 20.48 hores d’aquesta nit, d’un incendi en una casa d’una sola planta, i aïllada, al carrer Puigmal, número 230, a Empúriabrava, al terme municipal de Castelló d’Empúries.

Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers que, al voltant de les 21.15 hores, ja donaven l’incendi per apagat. El foc, les causes del qual es desconeixen, ha cremat totalment una habitació i ha deixat la resta de la casa afectada pel fum.

De l’interior de l’immoble els Bombers han rescatat un home de 55 anys que presentava cremades de carácter molt greu. Efectius sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat dues unitats, amb el suport dels Bombers li han realitzat maniobres de reanimació, però finalment ha resultat mort. La seva mare, d’uns 80 anys que a l’arribada dels efectius era fora de la casa, ha estat atesa pel SEM però no ha estat necessari trasladar-la a cap centre hospitalari. L’Ajuntament i la Policia Local s’encarreguen del seu reallotjament ja que s’ha aconsellat que, per l’afectació del fum, no passi la nit a la casa.

En el dispositiu d’emergències també hi han treballat patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra així com efectius de la Policia Local.

Al voltant de les 23.00 hores totes les dotacions dels Bombers han retornat als seus parcs respectius.