Un equip del Club d'Escacs Alt Empordà de La Cate guanya el Campionat de Catalunya en la categoria Sub 12

2017-10-15 13:00

Del 12 al 14 d'octubre s'ha celebrat a La Pineda (Tarragona) el Campionat de Catalunya d'edats per equips. El Club d'Escacs Alt Empordà de La Cate ha presentat 4 equips i els resultats han estat excepcionals.

Dels dos equips inscrits en categoria Sub 12, un d'ells ha quedat campió de Catalunya. L'equip "A" del Sub 12, format per Acevedo, Garcia Caro, Insa, Higueras i Rebollo, ha guanyat un dur torneig en el que hi competien 20 equips de tot Catalunya, imposant-se al Colon de Sabadell i el Sant Andreu, que eren els màxims aspirants del campionat. L'equip "B" sub 12 del Club, format per Hervas, D. Sanllehi, Barat i X. Sanllehi ha quedat en una molt meritòria tretzena plaça.

En categoria Sub 8, l'equip de casa format per Vives, Cusi, Bech i Güell, ha estat dominant fins a mig torneig, quedant al final en sisena posicio, havent competit a un molt alt nivell donat que només un punt els ha acabat separant del podi.

Finalment l'equip Sub 18 format per Serra, Nuñez i Salleras, ha tingut un paper discret i ha quedat en vuitena posició. L'aparellament no els ha afavorit i la seva posició no ha reflectit l'alt nivell en el que han competit.

Finalment afegir que el C.E. Alt Empordà de La Cate ha estat el millor club gironí del Campionat de Catalunya, tant per clasificacions, com per la nombrosa representació de joves valors que han competit en el torneig.