Un conveni entre la penya Almogàvers i el Club Hoquei Figueres apropa la pràctica sana i sostenible de l'esport als joves jugadors

2021-06-17 07:00

La Penya Blaugrana Almogàvers Empordà i el Club Hoquei Figueres mantenen una col·laboració en el marc del projecte “JUNTS+” de la Confederació Mundial de Penyes. Té com objectiu apropar els valors de l’esport en general i els hàbits saludables als esportistes joves, aprofitant la pràctica esportiva i recolzant-se en l’experiència del FCBarcelona com a club formatiu. 

Aquest conveni es va veure afectat severament per la pandèmia mundial patida, i moltes de les actuacions previstes no es van poder dur a terme, tot i això, l'any passat es van fer diverses xerrades i trobades virtuals amb exjugadors, entrenadors o jugadors en actiu com Ignacio Alabart de l'equip d'hoquei patins del FC Barcelona. 

La situació institucional del club també va afectar al projecte, el qual s’ha deixat en pausa a l’espera que la nova junta del FC Barcelona li doni continuïtat, cal destacar que tant des de la Confederació Mundial de Penyes, com des del Club Hoquei Figueres com des de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà s’ha mostrat la voluntat de reeditar el conveni de cares a la temporada vinent.

Tot i això el passat dimarts es va fer l’acte de lliurament dels obsequis als jugadors que van signar el conveni de col·laboració, tractant-se d’un lot de productes relacionats amb la pràctica sana i sostenible de l’esport. L’acte es va celebrar al Pavelló Rafael Mora de Figueres i va contar amb la participació de Roger Ferré i Jordi Vidal per part del Club Hoquei Figueres i Marc Sàez i Miquel Roura per part de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà.

Tot el programa i les adaptacions a la pandèmia han estat coordinades pel departament d’activitats de la Confederació Mundial de Penyes.