Un ciclista mor atropellat a la N-260 a Pedret i Marzà

2023-10-13 12:00

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registra un sinistre viari mortal a l’N-260 al punt quilomètric 27,8 a Pedret i Marzà. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20:08 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un ciclista que circulava per aquesta via va ser atropellat per dos vehicles, el primer li va fer perdre la verticalitat i el que anava immediatament després el va atropellar. Arran de la incidència, el ciclista va morir.

Arran de la incidència es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats medicalitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.