Un error humà provoca una lleu intoxicació d’onze usuaris a la piscina municipal coberta

2010-10-29 16:39

Un error d’un transportista ha provocat, aquest matí, un núvol tòxic a l’interior de la piscina municipal coberta de Figueres. Segons informen els tècnics municipals, l’error s’hauria produït quan el transportista ha posat, per error, lleixiu al dipòsit de clor. Una barreja que ha provocat l’esmentat núvol dins de l’equipament i la intoxicació lleu d’onze dels usuaris.

Al mateix temps que s’evacuava l’equipament municipal, els 11 afectats han estat traslladats a l’Hospital de Figueres. Segons informa el centre hospitalari, tots els usuaris atesos tenen afectacions de caràcter lleu provocades per la inhalació. En les properes hores la majoria d’ells seran donats d’alta.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya cintinuen treballen a la piscina municipal per obrir-la al públic el més aviat possible.

L'Hospital de Figueres ha fet public aquest comunicat a primera hora de la tarda: Aquest migdia han ingressat onze persones al Servei d’Urgències de l’Hospital de Figueres, el primer dels quals a les 13.45h. Es tracta de deu adults i un menor que presentaven signes d’irritació respiratòria, en general de caràcter lleu, com a conseqüència de la inhalació d’un producte.

En aquests moments (15.30h) set persones ja han estat donades d’alta (sis adults i el menor). La resta es preveu que rebin l’alta avui mateix, excepte en dos o tres casos, en què és previsible que es quedin en observació.