Txell Lasheras en concert a La Sonora presentant 'Feminisme tòxic'

2023-01-25 09:00

Txell Lasheras actuarà aquest divendres 27 de gener a La Sonora de Figueres on presentarà la seu creació més recent, "Feminisme tòxic". Aprofitarà l'actuació per a enregistrar imatges del seu nou vídeoclip. Precisament aquest local figuerenc també va ser escenari de l'enregistrament de les imatges inicials de la pel·lícula "Suro", guardonada recentment amb tres Premis Gaudí.

Amb aquesta nova cançó l'artista fa una crítica directa a "allò que ens volen vendre com a feminisme i que de fet és tot allò contrari". Està inspirada en la polèmica que va tenir la cançó de Chanel i la seva actuació a l'últim Festival d'Eurovisió. L'artista considera que avui dia la paraula feminisme està sobre utilitzada en massa contextos i no significa el que hauria de definir: “les dones no sempre adoptem unes actituds per lliure elecció, sinó perquè hi ha una pressió molt forta per part de la societat que així ens ho fa veure. L'honestedat no està de moda en una societat que valora la imatge per sobre de tot, però el pitjor de tot plegat és que ens facin creure que som nosaltres les que decidim”.

Txell va començar la seva carrera com a cantant al món de la música independent, i ràpidament es va convertir en una de les veus més destacades de l'escena local. Amb el seu estil únic rumba-rock i mestissatge per escoltar i ballar i la seva gran presència a l'escenari, ha estat capaç d'atreure un gran nombre de seguidors i admiradors.

Als seus concerts, Txell demostra un gran domini de l'escenari, i la seva energia i passió per la música són contagioses. El repertori inclou temes propis i versions d'algunes de les cançons més populars de la història de la música.

El concert a La Sonora començarà a les 23:30 hores i l'entrada és gratuïta. Seguidament hi haurà la sessió del dj Ivan Codina.