Txabi Franquesa i Radio Cassette Night en una nit d'humor i revival a Castelló d'Empúries

2020-01-27 20:00

El barceloní Txabi Franquesa serà dissabte dia 1 de febrer a partir de les 22 h a la Sala Municipal de Castelló d'Empúries. En aquesta actuació del programa de la festa de La Candelera presentarà el seu monòleg “Parlant amb Franquesa”. L’espectacle, d'uns noranta minuts de durada, fa un resum dels últims anys de la seva carrera explicant experiències, vivències, reflexions i anècdotes diverses.

Franquesa ha treballat d'actor, còmic, presentador i guionista però destaca la seva trajectòria professional com a monologuista, és un habitual del programa El Club de la Comedia. També  ha participat en diversos projectes de televisió i ha dirigit i presentat espectacles com “La cocina de los monólogos”.

“Parlant amb Franquesa” és un espectacle gratuït, però que proposa la taquilla inversa. Aquest sistema consisteix en què l’espectador fixi de manera voluntària el preu de l’entrada, una vegada acabat l’espectacle, decidint quant vol pagar (incloent-hi l’opció de “no pagar res”, en el cas que les possibilitats econòmiques de cadascú no ho permetin, o de no haver quedat satisfet amb l’espectacle). Els diners de la taquilla inversa es destinaran íntegrament a la contractació de més espectacles dins de l’àmbit artístic i cultural. 

La nit acabarà en aquest mateix espai amb una sessió musical a càrrec de  Radio Cassette Night; Carles Pujol i Josep Serra repassaran els èxits més ballables i positius dels anys 80 i 90 i alguns del segle XXI.