Two Cats al Castell de Llers l'11 de juliol

2015-07-05 22:00

El duet de swing i ragtime a l'estil de Nova Orleans, Two Cats, obrirà el cicle d'estiu 'Música al Castell de Llers'. Serà el dissabte 11 de juliol i amb entrada gratuïta. Albert Llobet al piano i Jordi Ferrer a la bateria són Two Cats a qui es va poder veure aquest passat dissabte a Dizaina a la Rambla de Figueres.

El dissabte 18 de juliol arribarà Bourbon, un sextet amb músics de llarga trajectòria amb ritmes que van des del soul, el blues, el jazz i el gospel, mentre que el dia 25 tornarà el jazz amb Jazzjuice i l'1 d'agost la protagonista serà la gran música del cinema de la mà del trio format per Javier Juanco, Lluís Escuadra i Dani Forcada. El cicle es tancarà el 8 d'agost amb marxa assegurada gràcies a Merkado Negro i el seu flamec-fusió amb ritmes com el rock, el jazz i el funk.

Música al castell de Llers va nèixer l'any passat organitzat per Fira Bruixa Llers, en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi. Aquesta entitat, que cada diada de Sant Joan organitza la fira Fes-te Bruixa, vol aprofitar l'espectacular recinte del castell per programar-hi activitats culturals. Al maig, la sala noble del castell va acollir la representació del monòleg 'El Sommerlier', protagonitzat per Fermí Fernández.

Foto: Carles Pujol