Turisme Rural Girona activa un nou portal web

2019-05-16 11:30

L’Associació de Cases de Turisme Rural Girona–Costa Brava–Pirineu segueix duent a terme les actuacions definides en el Pla d’Accions per aquest any a través de les quals vol promocionar activament els més de 240 establiments de turisme rural adherits a l’entitat i, a la vegada, oferir una millor experiència als usuaris i futurs hostes d’aquests. 

En aquesta línia, en el decurs de la Junta Directiva de l’entitat d’ahir a la tarda, es va obrir el nou portal web de l’entitat www.turismeruralgirona.org dirigit principalment a la ciutadania en tant que públic principal de les cases. Els futurs hostes i els usuaris habituals de cases de turisme rural trobaran en aquest portal renovat l’oferta turística que ofereix el territori: des de les activitats que els ofereixen avantatges per allotjar-se en aquesta tipologia d’establiments, restaurants, les fires i festes del moment, etc. Aquesta informació té com a espai comú el bloc que s’inaugura amb un seguit de propostes de la zona. Setmanalment s’anirà actualitzant per oferir al visitant tota aquella informació que li pot interessar per a la seva experiència de cap de setmana o vacacional. 

L’Associació de cases de Turisme Rural Girona–Costa Brava–Pririneu finalitzarà les accions del primer semestre del Pla Estratègic 2019 amb la nova central de reserves que amb el nom TuralGi Cases Rurals Girona – Costa Brava - Pirineu vol entrar en el mercat de la comercialització directa dels establiments i ajudar a l’usuari a l’hora de reservar la seva estada.