Troben un cotxe accidentat en una riera a la Jonquera amb un home mort de fa dies

2013-02-17 21:00

Aquesta tarda de diumenge s’ha trobat un turisme accidentat en una riera al costat de la N-II, al punt quilomètric 778, a l’altura de la Jonquera. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de la localització del vehicle sinistrat amb un finat a l’interior per part de la Policia Local de la Jonquera a les 15.20 h. 

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme amb plaques franceses va topar contra la tanca de seguretat de la carretera i posteriorment va caure a una riera per un precipici de 15 metres, provocant la mort del conductor i únic ocupant. Segons informen els Mossos d’Esquadra el sinistre no és recent i quan es realitzi l’autòpsia a la persona finada, Marc Marcel Leonce R., de 51 anys i de nacionalitat francesa, es podrà determinar quin dia va succeir i les circumstàncies de l’accident. 

Aquesta tarda a primera hora, quan s’ha localitzat el vehicle sinistrat i hi han actuat els cossos d’emergències, s’ha hagut de tallar un carril de la N-II a la Jonquera i s’ha circulat a través de pas alternatiu durant una hora. En aquesta actuació hi han intervingut 6 patrulles de Mossos d'Esquadra, 4 vehicles de Bombers de la Generalitat per excarcerar el mort del vehicle sinistrat, i el SEM.