Troben més de 150 plantes de marihuana en una casa llogada de Mollet de Peralada

2015-12-29 08:00

Els Mossos d'Esquadra han localitzat 150 plantes i 40 esqueixos de marihuana en una casa de Mollet de Peralada. A un quart de cinc de la tarda de dia 11 de desembre, els mossos van ser requerits per una dona que tenia problemes amb el seu llogater. Per aquest motiu, una patrulla es va adreçar a un carrer del centre de la població de Mollet de Peralada, on la propietària del domicili estava esperant.

La dona va explicar a la policia que tenia la casa llogada i que el seu llogater havia fet destrosses a l’interior de l’immoble. Els mossos es van posar en contacte amb l’home que vivia en l’habitatge i va comprovar que efectivament havia efectuat danys importants al domicili.

Els agents van localitzar, a més dels desperfectes, una instal·lació elèctrica amb diversos transformadors, ventiladors, llums al·lògens i moltes plantes de marihuana juntament amb diversos utensilis i productes químics. Concretament van trobar 150 plantes i 40 esqueixos de marihuana.

Davant aquests fets, els mossos van encausar al llogater per un delicte contra la salut pública. L’home va ser citat per presentar-se davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.