Troben a Cabanes i Peralada tres plantacions de marihuana valorades en uns 188.000 euros

2017-08-11 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van desmantellar el dia 9 d’agost tres plantacions de marihuana a les poblacions de Cabanes i Perelada.

Aquest dimecres dia 9 els mossos van realitzar una recerca per la llera del riu Llobregat amb l’objectiu de localitzar plantacions de marihuana entre les poblacions de Cabanes i Peralada. De resultes del dispositiu i gràcies a la col.laboració de l’helicòpter, es van localitzar tres plantacions de marihuana. Dues plantacions a la població de Cabanes amb un total de 1513 plantes i una tercera a Peralada amb 125 plantes d’uns 3,5 metres d’alçada. Tanmateix també es van trobar estris diversos pel seu cultiu, com son mànegues i altres aparells de regadiu.

Els agents no van localitzar a cap persona al lloc i van recollir un total de 540 kg de plantes que van traslladar per la seva posterior destrucció.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri d’interior la droga podria estar valorada en 188.865 euros en el mercat il·lícit. La investigació continua oberta i no es descarten detencions.