Trobada gegantera comarcal diumenge a l'Armentera

2010-10-20 18:26

Aquest diumenge, 24 d’octubre, se celebrarà a l’Armentera la Trobada Comarcal de Colles Geganteres, una iniciativa de l’Ajuntament que ha rebut el suport del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. El programa començarà a les 10 del matí amb la plantada dels gegants i l’esmorzar de les colles.

A les 12 es farà la sortida de la cercavila amb el següent recorregut: Zona esportiva – Ctra. de l’Escala – c/ Nou – pl. Catalunya – c/ Major – c/ del Mar – c/ de Ginjoler – c/ Puig Barotell – pl. Església   – c/ de l’Albera – c/ de Ginjoler – C/ de Jacint Verdaguer – c/ de Pau Casals – Ronda D’Empúries – ctra. l’Escala – Zona esportiva.

La cercavila està previst que finalitzi cap a les 13.30h, moment en el qual es farà lectura de diversos parlaments, seguit del ball de gegants conjunt i el ball per colles. Finalment es farà la presentació i bateig dels nous capgrossos de l’Armentera realitzats pels joves de l’Espai Jove. La festa es clourà amb el dinar de les colles geganteres. L’organització adverteix que en cas de pluja se suspendria la cercavila, mentre que la resta d’actes es realitzarien sota cobert.