Trobada de figuerencs i figuerenques nascuts l'any 1933 el 26 de setembre

2013-09-22 10:00

El dijous 26 de setembre els nascuts l'any 1933 faran una trobada amb diferents actes a Figueres. Són un grup de persones que ja van celebrar conjuntament els seus 75 anys i ara, cinc anys després, repeteixen.

A les 11 del matí celebraran una missa a la parròquia de Sant Pere, seguidament faran un aperitiu a la terrassa del Museu del Joguet i dinaran al Pa Volador de Vilatenim on també hi haurà una actuació musical. En la seva convocatòria recorden que "en el transcurs d’aquest darrer lustre hem vist amb esgarrifança com les coses del nostre país i d’altres països del nostre entorn anaven de mal en pitjor.  Les economies de molts països europeus  han trontollat de mala manera i a casa nostra hem vist com l’Estat del Benestar ha anat fent aigües, cada vegada més retallat. Les persones grans, una vegada més, hem agut de sortir a la palestra i molts han vist com els seus fills i néts havien de refiar-se d’ells per poder subsistir. Les menguades pensions, producte d’una llarga vida laboral, també han de servir per fer més suportable l’alta taxa d’atur dels que estan sense feina o per ajudar a pagar hipoteques".

A l'acte, prèvia inscripció, s'hi pot assistir amb parella o acompanyant. Els organitzadors hi espren unes 150 persones.