Tres persones intoxicades lleus en l'incendi en una casa a Cistella

2014-02-17 10:00

A les 01.58 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat eren alertats d’un incendi en una casa de dues plantes de Cistella del carrer Lladó número 2, a Cistella.

Els Bombers, que han activat vuit dotacions, han comprovat que el foc hauria començat a la primera planta. Les tres persones que en el moment de l’incendi es trobaven a l’interior de l’immoble s’han confinat a la terrassa de la segona planta. Un dels inquilins ha estat evacuat a l’exterior amb l’autoescala, i els altres han pogut sortir, acompanyats pels Bombers, tan bon punt el foc, que ha afectat totalment les dues plantes, ha estat apagat cap a les 03.00 hores de la matinada. Un cop ventilat els efectius s’han retirat i està previst que aquest matí l’arquitecte municipal revisi l’immoble per determinar si hi ha danys estructurals.

Les tres persones han estat evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital de Figueres per intoxicació lleu per inhalació de fum. Fins al lloc, també s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra.