Tres persones detingudes al barri de Sant Joan de Figueres per tenir plantacions de marihuana als seus domicilis

2019-02-14 19:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el ahir dimecres 13 de febrer dos homes i una dona, d’edats compreses entre els  22 i 27 anys, de nacionalitat espanyola, tots ells veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els fets van succeir el 12 de febrer als Blocs Sindicals del barri de Sant Joan de Figueres, on al voltant de  les 17.40 hores es va declarar un incendi en el bloc de pisos E. Les flames es van iniciar pels baixos de l’edifici i es van estendre cap a les altres plantes, fet que va provocar una greu afectació per fum i el desallotjament d’algunes persones.

Després que els bombers aconseguissin sufocar l’incendi, els mossos van inspeccionar els diferents habitatges afectats, en tres dels quals hi van trobar  plantacions de marihuana, concretament es van localitzar un total de 330 plantes.

Davant els fets observats els agents de la Unitat d’Investigació de Figueres van iniciar les gestions per saber qui eren els propietaris o inquilins dels pisos on s’havia trobat la droga. Les perquisicions van donar resultats ahir a la tarda quan van localitzar, identificar i detenir els tres presumptes autors dels fets.

Els detinguts, dels quals només un d’ells té antecedents, seran citats properament per declarar davant l’autoritat judicial corresponent.