Tres nits per recordar Michael Jackson a Peralada amb tot venut

2010-10-28 10:20

Aquest cap de setmana 29, 30 i 31 d’octubre, el Pavelló dels Jardins del Castell de Peralada acollirà el sopar-espectacle “The Ultimate Thriller”, un homenatge musical a Michael Jackson l’artista amb més èxit de la història de la música pop. Ha venut més de 750 milions de discos arreu del món, incloent Thriller, l’àlbum més venut de tots els temps.

“The Ultimate Thriller” és un musical creat a partir de les llegendàries gires de Michael Jackson, The Bad World Tour, amb 120 concerts a quatre continents i Dangerous Tour. Durant més de 2 hores, l’espectacle repassarà algunes de les millors cançons de Michael Jackson, Man in the Mirror, Black or White, Beat it, Billie Jean, Thriller i moltes d’altres de la seva etapa com a component de The Jackson 5 i dels àlbums Thriller i Off the Wall.

A l’escenari, el musical està format per l’impersonator de Michael Jackson, Tej’ai Sullivan, quatre músics i quatre ballarins. L’espectacle compta amb la col·laboració del mundialment reconegut coreògraf Mic Thompon, que va ser durant 9 anys el coreògraf i ballarí principal de Michael Jackson i un ampli desplegament de vídeo i so, una increïble il·luminació i una fantàstica coreografia.

El Casino Peralada va programar en un inici aquest sopar espectacle per una sola nit però davant del gran èxit i demanda per assistir-hi, “The Ultimate Thriller” es podrà veure a Peralada durant les tres nits del llarg cap de setmana de la castanyada, amb totes les entrades venudes.