Tres influencers promocionen Roses en una iniciativa de l'Associació d'Empresaris

2023-11-09 10:00

Influencers de renom com Jordi Gamell (@narj), Ariadna Gasull (@ariadnagasull) i Hercules Heribert @herculesheribert han fet en aquests darrers mesos estades a Roses capturant l’essència del municipi amb diferents fotos i vídeos d’activitats, paisatges i gastronomia i comerç, i n’han fet seva divulgació per les seves xarxes socials. La iniciativa d’impacte online estratègic amb prescriptors de gran renom a les xarxes socials està impulsada per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus i inclou visites dels influencers de diverses activitats i experiències que es poden fer al municipi i que posteriorment s’inclouen en un apartat al web www.livingroses.cat 

Jordi Gamell, gironí finalista dels premis Cactus 2018 com a Influencer de l’any, és molt conegut per les seves fotos de natura i paisatge i té més de 35.000 seguidors a Instagram. Entre els seus últims post destaca la navegació entre Roses i Cadaqués i la visita a elBulli1846. 

La influencer figuerenca Ariadna Gasull, amb més de 15.000 seguidors a Instagram, ha tornat al municipi per donar a conèixer amb continguts creatius els diferents looks que els establiments han preparat i  s’ha anat provant roba i complements de les botigues associades per fer-ne divulgació. L’Associació d’empresaris també ha col·laborat amb Hercules Heribert @herculesheribert per a la promoció de l’apartat de moda d’home. L’Ariadna i l’Hercules s’han anat provant, durant aquesta tardor, roba i complements de les botigues associades a l’entitat divulgant a les xarxes socials looks per a cada estació de l’any. 

L’Associació destaca que encara queden per veure els looks d’hivern de les botigues durant el mes de desembre i recomana seguir @empresaris_roses_capdecreus i @ariadnagasull a Instagram per saber quina roba i complements ofereixen les botigues de Roses.
Aquesta promoció per mitjà d’Influencers, que es va iniciar l’any passat amb “El Pachinko”, guanyador del premi bloguer Gold 2016 al millor blog de viatges, ha tingut un gran ressò i uns excel·lents resultats. 

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus representa més de 200 empresaris del municipi que donen feina a uns 4.000 treballadors.