Tres detinguts per intent de robatori nocturn al col·legi Anicet de Pagès i una clínica dental de Figueres

2015-11-23 20:00

La nit del 22 al 23 de novembre de 2015, efectius de la Guàrdia Urbana van detenir a tres persones per dos presumptes delictes de robatori amb força.

Al voltant de dos quarts d'onze de la nit la Sala de Coordinació Operativa va rebre una trucada informant que havia saltat l’alarma en el col·legi Anicet Pagés. Al arribar al lloc, els agents actuants van observar com una persona jove saltava la tanca del perímetre del centre escolar cap a fora i davant la presència policial va arrencar a córrer.

A l’interior del centre escolar van observar una porta i una finestra forçada, per declaracions dels responsables del centre escolar, els danys eren recents. El detingut va resultar ser MG de 29 anys i amb residència a Figueres.

Més tard, al voltant de tres quarts d'una de la matinada la Sala de Coordinació Operativa, va rebre una trucada d’un ciutadà que estava veient com dues persones estaven robant en una clínica dental del carrer Pere III. Els agents al arribar al lloc, van observar com dues persones marxaven corrents de l’esmentada clínica dental i coincidien amb la descripció facilitada pel testimoni.

Es va poder comprovar que les finestres de l’esmentada clínica estaven forçades i tenien els vidres a terra. A les persones detingudes se’ls va trobar estris utilitzats per força les finestres. Els detinguts van resultar ser LAMD de 19 anys i CGQ de 20 anys i tots dos amb residència a Figueres.

 

Lloc de cerca