Tres detinguts a Figueres que transportaven més de 15 quilos de marihuana dins el seu vehicle

2018-10-25 19:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 24 d’octubre a la ciutat de Figueres, tres homes, d’entre 26 i 37 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola i veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

A quarts de dues del migdia del 24 d’octubre, una patrulla de paisà va veure com una persona coneguda per la policia agafava un vehicle amb plaques franceses i s’adreçava cap a una zona de la ciutat de Figueres on els mossos tenen coneixement que es podria estar distribuint substàncies estupefaents.

En arribar al carrer Arnera, el vehicle es va aturar al costat d’un cotxe que es trobava estacionat amb dues persones a l’interior. Els tres homes van sortir dels seus vehicles i es van intercanviar bosses que duien en el portamaletes. 

Mentre feien la transacció, els agents van interceptar a un dels vehicles amb un dels implicats però l’altre es va escapolir .

Els mossos van alertar per emissora dels fets i una patrulla que es trobava per la zona va aturar el vehicle escàpol amb les dues persones fugides.

De resultes de l’escorcoll dels dos vehicles es van localitzar 15 bosses de grans dimensions amb marihuana a l’interior, concretament més de 15 quilos amb un valor en el mercat il·lícit de més de 21.000 euros. Tanmateix a sota d’un dels seients es van trobar cinc caixes (de 50 bales cada una) amb munició de foc real.

La policia va detenir a les tres persones implicades en els fets com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.
 
Els detinguts, amb diversos antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.