Tres castells de set per cloure la celebració dels 17 anys de la Colla Castellera de Figueres

2013-10-06 20:00

La Colla Castellera de Figueres ha posat el punt i final a la setmana castellera descarregant tres castells de set pisos a la diada del 17è aniversari de la Colla aquest diumenge a la captal de l’Alt Empordà. 

Per als de la camisa lila l’objectiu més complicat era descarregar el primer tres de set amb l’agulla de la temporada, cosa que han fet solventment en segona ronda i que ha desfermat l’eufòria entre els integrants de la Colla Castellera. De totes maneres la diada castellera ha començat amb un pilar de quatre caminant d’entrada per encarar la primera ronda amb un tres de set que s’ha executat a la perfecció i s’ha completat sense cap problema. En segona ronda l’esperat tres de set amb agulla i, per acabar, a la tercera ronda, han hagut de patir més de l’esperat amb el quatre de set, ja que, després d’un intent desmuntat i d’alguns canvis a pinya i a tronc s’ha descarregat tot i que el castell estava deformat. L’esforç de tots els castellers ha fet possible completar-lo. Per arrodonir la diada la Colla Castellera de Figueres ha descarregat un vano de cinc.

La diada d’aniversari, que ha comptat amb els Castellers de Terrassa i la Colla Castellera Jove de Barcelona com a colles convidades ha servit també per colure la setmana castellera a Figueres. La Bicicletada, l’animació infantil, la xocolatada i les vesprades, entre d’altres, han estat algunes de les activitats que han format part de la setmana castellera i que tan castellers com gent d’arreu n’han pogut gaudir.