Tres hores de resistència al circuit dels Arcs

2010-10-25 12:57

Ahir diumenge 24 d’octubre es va celebrar la cursa de 3 hores de resistència tot terreny al Circuit dels Arcs, que es va condicionar especialment per a aquesta prova amb trams més d’enduro i que estava en perfectes condicions per a la pràctica del motociclisme.

Entre els participants destaca el japonès Takahisa Fujinami, que va ser campió del món de Trial el 2004, i que també va repetir victòria al circuit dels Arcs, on ja havia guanyat en l’anterior edició, en categoria Open i fent parella amb Jordi Casas; darrera seu es van classificar Alexandre Lladó i Guillem Parés i la tercera plaça va ser per a Gerard Mas i Marc Calmet, en un renyit final de cursa amb els pilots que van ocupar la segona plaça.

En categoria 85 cc es va imposar la parella formada per Enric Francisco i Bernat Cortés. En júnior el triomf va ser per a David Castro i Àngel Garre, que es van posar al capdavant des de l’inici de la prova. El segon lloc va ser per a Bernat Darnés i Eric Izquierdo i la tercera posició del podi va ser per a Gerard Brun i Gerard Saus.

La climatologia va acompanyar i va fer que la prova es pogués disputar en les millors condicions. El conseller comarcal d’esports, Ferran Roqué, va ser l’encarregat de lliurar els trofeus als guanyadors.