Tres col·legis electorals de Figueres han canviat d'emplaçament

2010-11-28 09:09

Tal i com es va anunciar fa uns dies aquest diumenge electoral compta a Figueres amb tres canvis d''emplaçament de col·legis electorals. El que fins ara era al col·legi Paula Montal, a les Escolàpies, ha passat al local social de l'Horta de l'Hospital, el que hi havia al l'Institut Cendrassos s'emplaça al local social dels Cendrassos i el del col·legi Maria Àngels Anglada es troba al local social del Rally Sud.

En aquesta jornada electoral actuen a Figueres 25 representants de l’administració (treballadors municipals especialment designats per a aquest càrrec) que supervisaran el correcte funcionament del procés a les 35 meses electorals del municipi. Per transmetre les dades a la Generalitat de Catalunya (constitució de meses, primer i segon avanç de participació i escrutini) disposaran d’uns dispositius PDA, com en tots els municipis de més de 10.000 habitants. Aquests dispositius faciliten la transmissió de dades, i permetran que a la fi de la jornada electoral es pugui obtenir informació sobre els resultats entre mitja hora i una hora d’antel·lació.

Avui diumenge 28 de novembre, durant tota la jornada electoral, les oficines del Departament d’Estadística estaran obertes al públic, a l’avinguda de Salvador Dalí 107, per donar informació sobre els col.legis electorals i tramitar, si escau les reclamacions corresponents. En total, es calcula que durant aquesta jornada unes 40 persones de l’Ajuntament, a més a més dels efectius de la Guàrdia Urbana encarregats de la seguretat dels col.legis electorals, estaran treballant per tal que el procés de les Eleccions al Parlament de Catalunya 2010 es desenvolupi amb normalitat.