Tres candidatures aspiren al deganat del Col·legi d’Advocats de Figueres pels propers quatre anys

2010-12-11 09:00

Els advocats Joan Puig, Mireia Pi i Josep Lluís Vázquez encapçalen les tres candidatures que es presenten a les eleccions que se celebraran el dimecres 22 de desembre per escollir la nova Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres (ICAFI). Els tres candidats competiran per presidir el deganat de l’ICAFI durant els propers quatre anys, després que l’actual degà, Jaume Torrent, ja va anunciar el passat mes de maig que no es tornaria a presentar.

Prop de 300 advocats censats al Col·legi d’Advocats de Figueres estan cridats a les urnes per a la renovació de càrrecs de l’actual Junta de Govern, presidida per Jaume Torrent. Precisament una bona part dels components de l’actual Junta formen part de la candidatura continuista que encapçala Joan Ramón Puig, actual vicedegà del Col·legi figuerenc, que competeix amb els altres dos candidats, Mireia Pi i Josep Lluís Vázquez, tots dos també amb experiència col·legial, per haver format part de juntes de governs anteriors.

L’actual Junta de Govern va ser escollida el desembre del 2006 i va prendre possessió el febrer del 2007. Torrent ja va anunciar el passat mes de maig, en el decurs de la festa patronal de Sant Raimon de Penyafort, que no tornaria a presentar-se, després de quatre anys al front del deganat “quatre anys que han passat molt ràpidament i que han estat dels més feliços de la meva vida”, va dir. L’actual degà considera destacable el fet que “en moments d’individualisme ferotge de la nostra societat, en que es critica molt la falta de participació en tasques col·lectives, un col·legi petit com el de Figueres tingui tres candidatures, disposades a continuar treballant per mantenir-lo com un dels mes actius del nostre país”.