Torroella de Fluvià s’estalvia el pas de més de 1.500 vehicles diaris pel nucli urbà

2010-07-07 07:44

La variant de Torroella de Fluvià, que evitarà el pas pel nucli urbà dels més de 1.500 vehicles que diàriament van a Sant Pere Pescador, ja és una realitat. El president de la Diputació, Enric Vilert; el vicepresident i diputat de Xarxa Viària, Pere Trias, i l’alcalde de Torroella de Fluvià, Pere Moradell, han estat els encarregats d’obrir aquest nou pas. L’execució de la variant de Torroella de Fluvià ha estat a càrrec del Servei de Xarxa Viària de la Diputació de Girona, i ha suposat una inversió de 896.217,73 euros.

El tram de carretera GI-V-6217, que uneix Torroella de Fluvià amb Sant Pere Pescador, té una intensitat elevada de trànsit, el qual fins avui havia de creuar el nucli urbà, des de la C-31, per uns carrers estrets que obligaven a prendre direccions úniques.

La carretera s’inicia al nou enllaç de la C-31 i connecta aquesta via comarcal amb la local que uneix Sant Pere Pescador amb Torroella de Fluvià. Aquesta variant resol una important demanda de mobilitat i accessibilitat, i alhora millora la seguretat viària tant dels conductors com dels veïns del nucli, que ja no hauran de patir el trànsit dels vehicles pels seus carrers.