Tornen les jornades de promoció de l'esquí a Font Romeu

2015-11-24 17:00

El dimarts vinent 1 de desembre comencen les inscripcions al Poliesportiu Municipal de Figueres per apuntar-se a la campanya municipal de promoció de l'esquí, que consisteix a realitzar un curset d'esquí a les pistes d’esquí de Font-Romeu durant tres dissabtes.

Aquestes jornades permeten promocionar aquest esport i fomentar la seva pràctica, al mateix temps que ofereixen un espai de trobada i de relació social molt important. Enguany les dates de realització del curs són els dissabtes 16, 23 i 30 de gener de 2016. Està destinat a joves i adults, amb una edat mínima de 7 anys per a esquí i de 10 anys per a snow. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

La quota per participant és de 140 €, la qual inclou el desplaçament en autocar, el forfait, 3 hores de curset d’esquí amb monitor cada jornada, esquiada en grup amb monitor acompanyant i assegurança de primers auxilis. Els participants es distribuiran en grups per nivells i a ser possible també per edats en funció de les inscripcions realitzades.

L’hora de sortida serà a les 6.00 h a l’aparcament del Recinte Firal (carretera de Roses) i l’hora prevista d’arribada a les 19.30 h en el mateix lloc.