Torna la Llotja del Vehicle Clàssic a Llers el dia 3

2011-03-28 08:30

Després de l’èxit aconseguit en les tres anteriors edicions, el pròxim diumenge 3 d’abril torna a organitzar-se a Llers la Llotja del Vehicle Clàssic amb un major nombre d’expositors i més atractius de cara al visitant.

La gran afició que hi ha a la comarca per tot el món del motor ha consolidat aquesta convocatòria única a l’Alt Empordà. Per al visitant, una ocasió excepcional per trobar peces de col·leccionista o recanvis i accessoris que costen de trobar en el comerç convencional. La cita també és una bona oportunitat per tornar a veure aquells vehicles que formen part de la memòria col·lectiva.

FIRA/MERCAT
A partir de les 9 del matí, professionals i afeccionats del sector exhibiran i posaran a la venda els seus articles a les parades instal·lades al Poble Nou: peces, recanvis, accessoris i complements nous i de segona mà. També cotxes i motos d’ocasió.

EXHIBICIÓ CRONOMETRADA MOTOS CLÀSSIQUES
Els inscrits participaran en una exhibició cronometrada en circuit urbà. Hi haurà dues rondes: a les 10.30 l’exhibició cronometrada urbana lliure, i a les 11.00 l’exhibició cronometrada urbana oficial.

ACTIVITATS PARAL·LELES
A les 12.30, cercavila amb tabals, gralles i sacs de gemecs. Música tradicional catalana.
També actuarà el grup de ragtime “Two Cats”, amb Albert Llovet al piano i Jordi “Xapi” Ferrer a la bateria
A la 1 del migdia, lliurament de premis.
Durant tot el matí, servei de bar i entrepans.
La Llotja es clausura a les 2 del migdia.

La Llotja del vehicle clàssic de Llers és una iniciativa de l’Associació Kalitub’s amb el suport de l’Ajuntament de Llers.