Tiroteig sense ferits al barri de Sant Joan de Figueres

2016-03-31 21:00

Al voltant de les 6 de la tarda s'ha produït un intercanvi de trets al carrer Doctor Fleming del barri de Sant Joan de Figueres. Ràpidament s'hi han desplaçat diferents dotacions de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana que han marcat un perímetre de seguretat per a iniciar les investigacions. Una primera estimació apuntava que s'haurien disparat una quinzena de trets sense que hi hagi cap persona ferida detectada. Alguns dels habitants d'aquest barri on viu bona part de la comunitat gitana de Figueres comentava que es tractava d'un enfrontament entre dues famílies.

L'alcaldessa Marta Felip i el regidor de Seguretat Pere Casellas també s'han apropat al lloc dels incidents i han mantingut una reunió amb el Consell de Savis del barri per intentar conèixer les causes. Alguns veïns han explicat que després del tiroteig alguns cotxes haurien fugit a tota velocitat, es desconeix si entre els fugitius podia haver-hi algun ferit. La policia científica ha examinat els trets que han impactat en parets i vehicles.

Marta Felip ha explicat que ha parlat amb el conseller d'Interior "que es compromet a reforçar mesures i més contundència al barri".

Foto: Carles Pujol Tramuntana TV