Terrades celebra el Terç de Marató de Muntanya el dia 1 de juny

2014-05-29 10:30

El proper diumenge 1 de juny se celebrarà dins els actes de la XVIII Fira-Mercat de la Cirera, la cursa-marxa Terç de Marató de Muntanya Cirera de Terrades. Com indica la seva denominació, la longitud de la prova serà un terç de la distància maratoniana, o sigui 14Km. aproximadament, i es podrà participar en modalitat de córrer o caminar.

Està organitzada per l'Ajuntament de de Terrades amb la col·laboració de Ciclistes Amics del Final Feliç i Club Cames Ajudeu-me.

L'horari de sortida serà a les 8:30 al Parc de Salut, i els drets d’inscripció seran de 8 € per tots els  participants, tant corredors com caminadors, incloent la llicència d’assegurança temporal  amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat.

S´haurà de fer una preinscripció al web de la cursa, https://cursa-marxamuntanyacireradeterrades.blogspot.com, La recollida de dorsals i pagament seran el mateix dia de la cursa, de les 07:15h h fins a les 08:15 al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d'última hora. A partir de les 08:15 h tancament  d’inscripcions i entrega de dorsals. Al llarg del recorregut hi haurà dos avituallaments.

Al finalitzar la cursa-marxa hi haurà entrepà de botifarra a la brasa, beguda, cireres de Terrades i regal commemoratiu (bidonet i bosseta) per tots els participants.
També hi haurà sorteigs de diversos regals i lots.

La ruta, passa pels següents punts: Terrades, Coll de la Salut, Santa Magdalena, Coll de Vellís, Riembau, Boscos Can Mateu (1er Avituallament ), La Muntada, Serra de la Quella (2on avituallament), Can Trilleta, Can Tomitxo, Font de Can Taronget i Terrades.

La major part del recorregut és a través de corriols i aquest any hem tornat a modificar un xic la ruta per fer-la més atraient i sorpresa per als atletes que ens han acompanyat en alguna de les dues edicions anteriors.