Terra de Trobadors tanca amb un espectacle de foc l'edició 22

2012-09-10 11:00

El Festival Terra de Trobadors ha tancat amb èxit la seva 22ena edició. L’afluència de visitants al municipi ha estat molt important especialment el dissabte 8 de setembre a la tarda i el diumenge 9 al llarg de tot el dia. 

El sopar medieval amb l’assistència d’unes 400 persones, el torneig a l’Hort d’en Negre també amb un ple total, les diverses entitats municipals, les actuacions de carrer, especialment els espectacles de lluita a la plaça de la Basílica, el Mercat i el Mercat Jueu Medieval, les visites guiades, les conferències i les exposicions han estat els protagonistes al llarg d’aquests quatre dies de festival. 

Com és habitual un dels trets distintius d’aquest any ha estat la gran implicació ciutadana, sobretot de les entitats i associacions del municipi que han fet possible molts dels actes organitzats arreu de la vila. Per finalitzar, cal dir que un ple absolut i un impressionant espectacle de foc van posar el punt i final amb cloenda, de la qual en van ser protagonistes la música de tots els grups integrants del festival i el seguici de la Cort Comtal.