Terra de Trobadors inclourà 35 espectacles

2017-08-28 19:00

El Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries, que enguany estarà centrat en el període del comte Malgaulí, promet ser la més espectacular dels darrers anys amb trenta-cinc espectacles programats. Hi destaquen l'obertura i la clausura sota la direcció de Martí Torras, la subhasta d’esclaus, el tradicional torneig medieval amb moltes novetats, les batalles campals o l’espectacle de foc nocturn Xera, entre altres.

Pel que fa als espectacles itinerants i de petit format, destaquen els clàssics com les bugaderes, el cau de les bruixes, els pecats capitals i el joc de l’oca, entre altres. I pel que fa a les novetats cal fer esment a Friederick i la cadira de la tortura, dues històries medievals o Cristany i Ermelinda, entre altres.

En els espectacles del Terra de Trobadors 2017 hi participaran les companyies: Graiatus, Alma Cubrae, Excalibur, L’Os Pedrer, Lusketukem, Ramon Lluc de Selvanyola, Sübitus, Xarop de Canya, Berros de la Cort, Acibreira, la Forca, el Retaule de St. Joan Pispa, El doctor Sensaloni, El Sidral, Friederick el mag, cia. Les MontsRieurs, entre altres

El tret de sortida serà aquest proper dissabte 2 de setembre amb el desembarcament del comte Malgaulí a la platja d’Empuriabrava i la batalla amb els moriscos. Un anticip del Terra de Trobadors que reuneix a un nombrós public a la platja petita d’Empuriabrava.

Pel que fa al sopar medieval, que també comptarà amb més espectacles programats durant l’àpat, es clourà amb un espectacle de foc a càrrec de la companyia Excalibur. Entrades online al sopar medieval, per 30 euros, a www.terradetrobadors.cat.

Lloc de cerca

200240775-8ef048fe9f/50000000.png