Tequatre tornen a Llançà amb 'Figuretes de vidre'

2015-10-21 18:00

Tequatre representarà Figuretes de vidre el dissabte 24 d'octubre a les 8 del vespre a la Casa de Cultura de Llançà

Després de l’estiu, Tequatre reprenen la seva gira per Catalunya de l’obra Figuretes de vidre de Tennessee Williams i visitaran la Casa de Cultura de Llançà, on també hi van representar, en el seu moment, Retalls i Antígona a Nova York. Les entrades anticipades es poden comprar al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Llançà al preu de 5 €.

“Aquesta és una actuació que ens agrada especialment, perquè sempre ens hem sentit molt ben acollits a la Casa de Cultura de Llançà.” expliquen des de la companyia Tequatre.

El repartiment de Figuretes de vidre està format per Jaume Pujadas en el paper de Tom 1, Carme Magester és Amanda, Cristina Carbonell fa de Laura, Ricard Catalan de Tom 2 i Ramon Gómez de Jim. Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la  direcció i, el disseny de la il·luminació és a càrrec de Jordi Llongueras.

The Glass Menagerie  és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.