Tequatre porta 'Antígona a Nova York' a Castelló d'Empúries

2012-11-27 09:00

La companyia teatral Tequatre comença la gira d’"Antígona a Nova York" després que 200 persones gaudissin de l’estrena al Teatre el Jardí de Figueres els dies 11, 12 i 13 d’octubre. La propera cita és el dissabte 1 de desembre a les 9 del vespre a la Sala Municipal de Castelló d'Empúries. Les entrades ja es poden comprar per 5 €, anticipadament, a l’Oficina de Turisme del Centre Històric de Castelló d’Empúries. El mateix dia de la funció, es podran comprar les entrades a taquilla al preu de 7 €. 

Una escenografia minimalista amb dos bancs, un fanal i una paperera, entre altres objectes, transportaran al públic a un parc de qualsevol ciutat on les desventures dels protagonistes ens faran adonar que tots som iguals i tots perseguim els mateixos desitjos. 

“Amb "Antígona a Nova York" volem consolidar la nostra companyia de teatre i volem que la gent surti del teatre reflexionant sobre el que ha passat a l’escena. Amb la representació de Castelló d’Empúries encetem la nostra gira, que de ben segur ens farà visitar moltes poblacions del territori.” explica un dels membres de la companyia Tequatre. 

En aquesta ocasió els actors de Tequatre seran, per ordre d’aparició: Carme Magester – Anita, Ramon Gómez – Policia, Ricard Catalan – Sasha, Jaume Pujadas – El Puça i Cristina Carbonell – Paulie. Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la  direcció, que ha comptat amb l’assessorament tècnic de Pep Vila i el disseny de l’il·luminació que ha anat a càrrec de Jordi Llongueras.