Tequatre actuarà al Festival de Teatre Amateur de Narbona

2013-06-18 18:00

La companyia de teatre Tequatre portarà Antígona a Nova York  al Festival Nacional de Teatre Amateur de Narbona el 29 de juny. Aquesta obra que es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres el passat mes d'octubre arribarà a França a través d’un intercanvi amb el FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona organitzat per la Diputació de Girona). La companyia empordanesa actuarà, en català, el segon dia del Festival, després de la jornada inaugural amb el grup amfitrió Théâtre des Quatre Saisons.

Aquest intercanvi amb el FITAG s'ha pogut tancar gràcies a l’acord de col·laboració entre la Diputació de Girona i Le Grand Narbonne - Communauté d’agglomération en matèria de promoció cultural i de promoció turística, amb l’objectiu d’aprofitar les sinergies existents entre totes dues institucions. Aquest acord s’ha traduït amb els intercanvis que hi ha hagut entre els alumnes dels dos conservatoris, la programació de dues exposicions fotogràfiques i amb la participació de totes dues institucions a les fires multisectorials de Narbona i Girona.

“"Estem molt contents de que ens hagin escollit per a aquest intercanvi. Aquesta serà la nostra primera actuació internacional i això ens omple de satisfacció. A més, el fet de representar, en català, les comarques gironines i, per extensió, Catalunya a l’estranger ens dóna un plus d’energia. Antígona a Nova York és una història que pot passar a qualsevol lloc i esperem que el públic francès ens rebi amb tan bona crítica com el d’aquí.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.