Temps de llibres al Celler Espelt s'inaugurarà amb Josep Playà

2011-06-01 08:30

Sota el títol d’”Espelt, temps de llibres”, el Celler Espelt de Vilajuïga inicia el proper dijous, 2 de juny, a les 8 del vespre, un cicle de tres presentacions de llibres d’autors empordanesos que ens permetran conèixer tres autors i tres de les seves darreres obres. Aquest dijous, 2 de juny, a les 8 del vespre, s’inicia el cicle amb el periodista i escriptor Josep Playà i Maset qui ens presentarà la seva darrera obra, novetat del passat Sant Jordi: “Costa Brava, panoràmiques d’avui”, de l’Editorial Efadós, un recorregut literari i fotogràfic pel litoral de Portbou a Blanes. En total són 28 fotografies panoràmiques realitzades per Julian Guisado i 28 descripcions literàries d’uns nuclis que han deixat de ser pobles de pescadors i pagesos per esdevenir centres turístics de renom mundial. El llibre inclou, a més, altres imatges de racons que ens reconcilien encara amb el paisatge. Aquest llibre és també un retrat actual del nou equilibri entre el turisme de masses i l’entorn natural. “Costa Brava, panoràmiques d’avui”, amb 188 pàgines i coberta en cartoné de tapa dura es presenta en dues versions idiomàtiques, català-francès i castellà-anglès. A l’acte de presentació comptarem també amb la presència de Julian Guisado, autor de les imatges del llibre, i de Elisabeth Martínez, de l’Editorial Efadós.

La presentació al Celler Espelt anirà a càrrec del seu autor literari, Josep Playà i comptarà amb la complicitat de Miquel Gotanegra, hoteler i president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i de Mª Àngels Suquet, arxivera municipal de Sant Feliu de Guíxols i autora d’un altre llibre de la sèrie: “Costa Brava Panoràmica”. L’acte tindrà lloc el proper dijous, 2 de juny, a les 8 del vespre al Celler Espelt de Vilajuïga i es clourà amb un tast de vins del celler empordanès.

Més llibres, més autors

Per al dijous 9 de juny està prevista la presentació de “Vèrtexs i miradors”, de Josep Mª Dacosta i, el divendres, 17 de juny, Joan Armangué presentarà “Una idea de l’Empordà dins l’espai català transfronterer”.