Teatre infantil i musical a l’espai Cultural la Cate

2010-06-14 07:58

El proper cap de setmana tindrà lloc a l’espai Cultural la Cate un programa teatral doble que anirà a càrrec dels alumnes dels cursos que s’hi han dut a terme al llarg de l’any, a càrrec de Magda Bosch (infantil) i Clara Valero (musical).

El dissabte 19 de juny, a 2/4 de 6 de la tarda, i el diumenge 20, a les 6 de la tarda, els alumnes del curs de teatre infantil representaran el conte “Mig mapa del tresor”, que ha estat escrit expressament per a l’ocasió en Xavier Jové. Jové ja era l’autor de l’anterior espectacle representat pels infants, “La capseta de botons” i del conte amb titelles “El follet Vladimir” que va dur a escena Taller de Teatre. 

L’espectacle, que compta amb la producció de Taller de Teatre, és interpretat per setze nens i nenes de 7 a 11 anys, els quals també han realitzat els elements del decorat. La història te música en directe, interpretada per Alba Blanco i Joel Riu, i una llarga llista de col·laboracions, tots sota la direcció de Magda Bosch, amb l’ajuda d’Emma Guillamet.

Per altra banda el dissabte 19 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, el grup Clara’s Veus representaran l’espectacle de teatre musical que porta per títol “Bus stop of love”. Aquest és el grup que des de fa tres cursos prepara representacions musicals a la Cate, amb la veu com a treball principal, sota la direcció de Clara Valero.