Teatre al Sindicat de Garriguella amb 'Vamos a por Guti'

2012-10-10 11:30

La companyia Projecte NISU de Barcelona presenta “Vamos  a por Guti” a la Sala Sindicat de Garriguella, divendres 12 a les 23h. Una obra molt divertida que "busca el somriure amarg i la riallada negra. Confiem en el riure com a antídot vitalista a l'imperfecció de les nostres vides". 

Quatre treballadors d'una immobiliària decideixen segrestar a Guti per desestabilitzar al Reial Madrid i aconseguir que perdi un partit contra el Barça amb l'objectiu de guanyar una aposta milionària en Internet. Malgrat tot això no és l'important. Després d'aquest pla absurd s'amaguen els desitjos de quatre personatges que volen canviar les seves vides a qualsevol preu però que no saben com. Segrestar a Guti és l'últim intent desesperat de donar un gir a la seva destinació. Els quatre volen crear-se la seva pròpia destinació diferent al de tots els altres, però tot el que planegen fracassa. En aquest fracàs troben un petit lloc per esplaiar-se i confessar les seves misèries.  

“Vamos a por Guti” es configura a partir de càpsules aparentment autònomes que tenen sempre la trama com a teló de fons i en les quals els personatges monologuen, interactuen, ballen i reflexionen amb la mateixa lucidesa , transparència i simplicitat que té la pròpia posada en escena.

L'obra està programada pel divendres 12 d'octubre a les 23h i l'entrada costarà 5€. Tot seguit hi haurà els Dj's Sit i Guille.