Taller de Teatre estrena "Parella de +/- 2"

2010-05-27 09:05

Taller de Teatre estrena aquest divendres 28 de maig, a l’Espai Cultural La Cate, “Parella de ±2” amb adaptació i direcció, de Narcís Rispau. Es tracta d’un espectacle basat en tres obres de petit format, i gèneres distints, que serveixen per fer un repàs a les diferents combinacions que es pot fer de parella. O sigui, no sempre “la parella” és de dos.

Les combinacions possibles (alguns exemples) es podran veure al petit escenari de la Cate el divendres 28 i el dissabte 29 de maig, a les 10 del vespre, i el diumenge 30 a les 7 de la tarda. L’espectacle es repetirà el cap de setmana següent: dissabte 5 de juny (a les 10) i el diumenge 6 (a les 7 de la tarda).

Les reserves de localitats (que donat l’aforament de la sala és més que recomanable) es poden fer al telèfon 972 678 496, de dimarts a divendres, de 7 a 9 del vespre.

Intervenen a l’espectacle Gil Campayo, Roser Rodríguez, Emma Guillamet, Jaume Tabernero, Roser Arnau, Alfons Gumbau, Magda Bosch i el mateix Narcís Rispau, com a intèrprets. També Montse Bofill, Jaume Illa, i Lluís Illa, en la part tècnica.