Taller de màscares de carnaval a l'Escala

2016-01-26 09:30

El divendres 29 de gener des de les 5 de la tarda el Centre Cívic Xalem de l'Escala acollirà un taller de màscares de carnaval dedicat al públic familiar que organitza l'associació Creixem.

Es podrà escollir si es fa una màscara divertidíssima amb cartró i diversos materials que es facilitaran, o bé crear una màscara de guix, a la que li podreu donar la forma que desitgeu.

Els organitzadors recomanen que si escolliu la màscara de guix, serà necessari que porteu bena de guix, que trobareu a les farmàcies (el preu aprox. es de 4€). Si teniu una imaginació desbordant i voleu crear una màscara espectacular o teniu una idea concreta, seria adient que per decorar-la, porteu el material que us convingui.

Des de l'associació Creixem es facilitarà pintura, pinzells, cola, cartolina, plomes, purpurina, roba, feltre i gomaeva.

Per tal d'elaborar la màscara de guix es necessari un treball en parella i tenir en compte que el nen/na quan es posi el guix a la cara, haurà de tenir-lo posat durant un mínim de 15 minuts aproximadament que per alguns nens pot resultar incòmode.