Tall a la circulació a l’avinguda Costa Brava per unes obres al parc de les Aigües

2013-09-28 18:00

Aquest dilluns, 30 de setembre, l’INCASOL comença unes obres al sector del Parc de les Aigües, que  provocaran el tall d’un tram de l’avinguda Costa Brava a la circulació durant 15 dies. Més concretament el tram comprès entre els carrers Les Salines/Llançà i l’avda Perpinyà.

Les obres són per reparar un defecte en la canalització que porta l’aigua d’una mina subterrània cap a les basses i a la font del parc de les Aigües. Els treballs els contracta i paga l’INCASOL, que va ser l’encarregada d’executar la transformació de la zona anys enrere.

Itinerari recomanat
Tot i que els vehicles que arribin al punt de les obres podran accedir a l’avinguda Perpinyà seguint un itinerari degudament senyalitzat, des de la Guàrdia Urbana es recomana als conductors que utilitzin el carrer Rec Arnau per arribar a l’avinguda Perpinyà que mentre durin les obres segueixin el següent itinerari: des del Rec Arnau girar a la dreta i agafar el carrer Cadaqués, seguir recte pel carrer Cantallops i quan arribin al carrer Montgó, girar a l’esquerra fins a arribar a l’avda Perpinyà.

Des de l’Ajuntament es demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar a la mobilitat aquestes obres.