Suspenen el Festival Mugada per motius econòmics

2013-06-26 17:00

L’Associació Cultural Mugada anuncia la suspensió de la tercera edició del Festival Mugada 2013 que s'havia de celebrar el dimecres 7 d'agost a Sant Llorenç de la Muga. 

El motiu principal és de caire econòmic, provocat pel context de crisi global en el que ens trobem, fet que ha provocat la retirada d’alguns dels principals patrocinadors que han col·laborat en els passades dues edicions. També ha influït la incertesa de les subvencions públiques —convocades massa tard— i la poca complicitat d’una part de la societat civil en el suport d’un esdeveniment, la Mugada, de caire popular i sense afany de lucre.

L’Associació Cultural Mugada ha lluitat fins al darrer moment per aconseguir aquests suports, sense èxit. En un comunicat fet públic l'associació remarca que "tot i fer-nos càrrec de les raons de la davallada de suport econòmic, la incertesa que això genera sobre la viabilitat econòmica de l’esdeveniment aconsella de no assumir el risc per part dels organitzadors".

Precisament aquest dijous estava convocada la roda de premsa per presentar la programació en la que s'havia estat treballant en els darrers mesos. Els organitzadors agraeixen el suport rebut per part de públic i col·laboradors en les dues primeres edicions d'un festival que combinava poesia i música i que hi aportava el valor d'un fantàstic espai natural al costat del riu.